Általános tudnivalók

A K.É.K Kft. webáruházában vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor.

A vásárolt áruk részletes jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalán tekinthetik meg. Az ismertető leírásban található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára. Az esetleges pontatlanságért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális vételárnak mindig a kiválasztott termékek mellett feltüntetett nettó, illetve bruttó árak tekintendők. A feltüntetett árak azonban közvetlen árajánlattételnek nem minősülnek. Az esetleges elírásokért és az azokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

A megrendelt termék szállítási időpontját az Eladó visszaigazolása tartalmazza.


Szállítási és fizetési feltételek

Az áruházban kiválasztott, megrendelt és raktárkészleten lévő termékeket 14.00 óra előtti megrendelés esetén Ön a következő munkanapon vagy a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.


Szállítási módok

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés értékének és súlyának függvényében változik.


GLS Hungary Kft. futárszolgálat

Vásárlóink az ország egész területén igénybe vehetik. Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó dolgozónak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.


TNT futárszolgálat

Az ország egész területén igénybe vehetik szerződéses partnereink akár éjszakai kiszállítással is.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.


A szállítás bruttó költségei

100.000Ft alatti megrendelések esetén alkalmazott díjak:

  • 1-10kg csomag esetén - 1.500Ft
  • 10-50kg csomag esetén - 2.500Ft
  • 50kg feletti csomag esetén - 5.000Ft

100.000Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes !!


Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:

  • 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
  • 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet,
  • 72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet.

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 napon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza az K.É.K Kft-hez. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben, telefonon vagy személyesen kell bejelentenie.

Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.


Adatvédelem

A K.É.K. Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.